Bryllups Borddekoration

Bryllups borddekoration


Der er mange forskellige stilarter indenfor Bryllups borddekoration. Nogle vælger et helt enkelt strandtema med hvide muslingeskaller og konkylier. I de seneste år har vintage stilen også vundet indpas, hvor alt godt fra diverse loppemarkeder er tilladt - i et skønt farverigt mix.


Men stadigt mange vælger den helt klassiske opdækning med hvide duge,  enkelt foldede stof servietter og smukt service. Her er en flot blomster borddekoration midt på bordet,  nok til at sætte prikken over I´et . Flot og elegant – og uden slinger i brudevalsen.


Lys og blomster

Levende lys er også med til at gøre borddækningen smuk og stemningen intim. Derfor ses mange bryllups borddekorationer omkring f.eks. tykke hvide bloklys eller i kombination med høje lysestager på fod. Det kan også være du har nogle helt særlige fire- eller seks-armede sølvlysestager,  du ønsker dekoreret med flettede blomsterranker. Der er mange forskellige muligheder, for at

kombinere blomster med levende lys – kun fantasien sætter grænserne.


Bordopsætningen

Når du planlægger hvordan jeres bryllups borddekoration skal se ud, skal det også passe med de borde jeres gæster skal sidde ved. Store runde 8-personers borde, kan godt bære en stor flot blomsterkrans eller en høj opsat rokokobuket i midten af bordet. Hvor lange retangulære smalle borde, egner sig mere til flere små blomsterdekorationer eller buketter. Her er det også vigtigt, at de ikke står i vejen for gæsterne henover bordet, eller maden der også skal være plads til.


Bordkort med blomster

Er du ikke til de store flotte blomsterdekorationer, eller synes du pladsen er for trang til det på bordet?  Så kan du også vælge blomster til at udsmykke gæsternes bordkort. Det kan også pynte med en yndig orchide eller rose stukket i servietholderen. På den måde får herrene også en flot blomst, de kan stikke i knaphullet, for at hylden brudgommen.


Du kan således vælge blomster til en flot og overdådig eller enkel bryllups bordekoration.