Bordpynt til konfirmation

Grøftekanten

Buketter - Bryllup - Brugskunst - Begravelse

Bordpynt til konfirmation

Bordpynt til konfirmation er for mange, næsten ligeså vigtig som hvordan konfirmandens tøj på dagen ser ud. Derfor er det også en ting, der bliver planlagt i god tid. Da bordpynten sammen med tøjet, talerne og sangene, også er med til at fortælle konfirmandens historie. Og så kan et flot dækket og pyntet bord, gøre ethvert rum festligt – om konfirmationen holdes hjemme eller i et neutralt festlokale.


Bordpynt til Konfirmation - Pige

Til pigernes borddækning og bordpynt er det populært med romantisk tema med blomster f.eks hvide røde, eller gammelrosa farver. Det kan være enkelte blomster i fine små vaser placeret rundt på bordet, større buketter eller kranse i midten af runde borde.


Men blomster kan også bruges til dekoration af dugen. det kan være i form at rosenblade eller mindre blomster – drysset løst omkring på på en hvid dug. Har pigen der bliver konfirmeret en særlig interesse i sin fritid, det kan f.eks være heste, så er små hestesko måske en del af udsmykningen eller de flotte præmierosetter.


Men generelt for bordpynt til konfirmation - når det gælder pigerne - så er blomsterne vigtige. Det skal se pænt og romantisk ud ....næsten som det ville se ud til et bryllup.

 


Bordpynt til konfirmation – Dreng

Ved drengenes konfirmation er det ofte konfirmandens ynglings sportsgren, der danner temaet for bordpynten til bordet. Er det fodbold, kan man ligge mini fodbolde rundt omkring på dugen – eller måske en grøn løber midt på bordet - der symboliserer det grønne græs. Der er mange muligheder. Blomster til bordpynt til drengenes konfirmation, er ofte i blåt, hvidt eller andre lidt koldere farver. Men de kan også flot kombineres med fine forårsgrene eller små potter

med grønne græsser.Bordkort med blomster

Bordkortene til konfirmationen, kan også indgå som en vigtig del af bordpynt til konfirmation. Det kan være en enkelt blomst med lang stilk der ligger ovenpå en foldet serviet, hvor bordkortet er fæstnet med et silkebånd eller en lille fin træklemme. Mindre blomster kan også stikkes ind i de små stående folde-bordkort - eller stå i små vaser med navn på.


En anden fin ide er en lille orchide eller blomsterløg med grøn top i en lille cellofanpose, med bånd om og navn på.På den måde kan hver gæst tage det med sig hjem som et minde om dagen.


Få hjælp til bordpynt til konfirmation

Har du nogle gode ideer til hvordan bordpynten til konfirmationen skal være?  men mangler hjælp til at finde de rigtige blomster - der giver det sidste løft. Så kom ind til os hos Grøftekanten, vi har stor erfaring med bordpynt til konfirmation. Vi hjælper meget gerne med ideer og inspiration – og skaffer de helt rigtige blomster hjem til den store dag.


GRØFTEKANTEN

Hovedvejen 168, Osted

4320 Lejre


Telefon: 40 50 57 69

Mail: info@groftekanten.dk

ÅBNINGSTIDER


Mandag

Tirsdag - fredag

Lørdag

Søndag

Lukket

10:00 - 17:30

10:00 - 15:00

10:00 - 15:00

Copyright @ All Rights Reserved by MT 2017