Blomster til konfirmanden

Grøftekanten

Buketter - Bryllup - Brugskunst - Begravelse

Blomster til konfirmanden

Ligesom den røde rose gives til de nyudklækkede studenter, er det også populært at give røde langstilkede roser konfirmanderne imellem. Det er typisk de nærmeste veninder eller venner konfirmanden er blevet konfirmeret sammen med, der får denne rose på dagen.  Som en fin gestus - og et tillykke med konfirmationen.


Fra forældre eller familie er det også brugt, at give konfirmanden en fin lille buket, når konfirmationen i kirken er veloverstået.

En flot buket pynter også på familiebilledet foreviget foran kirken i det flotte skrud.


Blomster til konfirmanden kan også være planlagt inden konfirmationen, som en del af pigen eller drengens beklædning på dagen.Blomster til konfirmanden - Pigen

Som udsmykning til pigen på dagen, kan man få lavet en yndig håndledsbuket eller armbånd i blomster, som kan bæres hele dagen.


Ligesom det også er meget populært med blomster i det opsatte hår, eller hårbånd med blomster. Der er mange muligheder for blomster til konfirmanden - og piger er særligt glade for dem.Blomster til konfirmanden – Drengen

Blomster kan også fint gives til drenge konfirmanden, i form af en lille buket eller bare en enkelt langstilket rose.


Hvis konfirmanden bærer jakkesæt med revers, kan alternativet også være en fin knaphulsblomst - der matcher farvevalget til festen i øvrigt. Gives blomsterne ikke ved kirken, kan blomster til konfirmanden også gives sammen med gaven - og på den måde pryde gavebordet.


Hvilke blomster skal man give?

Roser er typisk meget populære til livets store begivenheder som konfirmationer og bryllup. Roser kan som regel skaffes året rundt.


Men da konfimationer finder sted i forårets måneder, kan de også fint blandes med f.eks. ranunkler, hortensia, syrener eller franske anemoner. En stor flot forårsbuket med tulipaner gør også en flot entre.


Har konfirmanden en helt særlig blomst som yngling, som f.eks orkide, er det en god ide at bestille buketten i god tid. Så kan vi oftest klare de fleste ønsker.GRØFTEKANTEN

Hovedvejen 168, Osted

4320 Lejre


Telefon: 40 50 57 69

Mail: info@groftekanten.dk

ÅBNINGSTIDER


Mandag

Tirsdag - fredag

Lørdag

Søndag

Lukket

10:00 - 17:30

10:00 - 15:00

10:00 - 15:00

Copyright @ All Rights Reserved by MT 2017