Om Os

Om os


Jeg har altid elsket skoven og Grøftekantens Blomster. Så da jeg endelig fik min egen butik skulle den naturligvis hedde ’ Grøftekanten’.  Min første butik lå også i Osted,  dog på den anden side af vejen, end der hvor den ligger idag.Fra mesterlære til Grønttorvet

Men inden jeg slog dørene op for Grøftekantens blomster, har jeg stået i mesterlære 

3 år hos en anden dygtig blomsterbinder. Det var tilbage i 1986 i blomsterbutikken

' Hos Lise’ i Roskilde. Da de år var afsluttet kom jeg ud og prøve kræfter med faget rundt omkring i storkøbenhavn. Det blev til en lærerig periode hos Eric Buch i Bellacenteret, Blomster Bjarne i Hellerup og Metro Blomsterland i Glostrup.

Jeg fik også mulighed for at opleve stedet, hvor der virkelig handles blomster – nemlig Grønttorvet i Valby.Grøftekanten tur retur

Idag er børnene store, og derfor valgte jeg sommeren 2016 at vende tilbage til mit fag og mit kald – og åbne butik igen. Den skulle selvfølgelig hedde Grøftenkantens blomster.

Grøftekantens blomster ligger idag som en butik i butikken, da den befinder sig midt mellem Zilex´s granitskulturer og vandsten. Så et besøg hos mig  - er et besøg i en verden af blomster og sten.

Ingen opgave her er for små eller for store – jeg tager gerne imod en udfordring – og løser den.


Velkommen til Grøftekantens blomster!